Skip to content

Before & Afters: Living Room Evolution

August 24, 2010

Before:

Our sectional was great for lounging but was blocking the vent for our precious A/C.  So we tried a little rearranging to help with the 100 degree days.

After:

We separated the sectional and moved the small half to the man cave. The red “happy” chairs were moved to where the sectional was blocking the vent. Sometimes you have to sacrifice your layout a little for efficiency. We are pretty happy with the solution and feeling that cool breeze come across the room is totally worth it.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. August 31, 2010 8:22 pm

    Love it! Looks cozy and inviting!

    xo,
    s (&j)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: